Set Terlajak Putih Untuk Kecerahan Berganda Secara Semulajadi Dan Berkesan

for-your-very-special-wishon-thanksgiving

Wajarlah bagi kebanyakan orang untuk merasa tidak yakin apabila kulit wajah tak cantik. Sebab bila berhadapan dengan orang, bahagian mukalah yang kita akan pandang bila bercakap kan. Masalah ini bukanlah tidak boleh dipulihkan sebab biasanya ia merupakan kesan dari cara hidup kita sendiri juga.

Di sini saya kongsikan dengan awak apakah vitamin semulajadi yang dapat membantu mengatasi masalah macam tu supaya awak dapat kesan sama seperti kawan kita yang di atas tu. Jika dah berkaitan dengan semulajadi, kesannya tak sama dengan yang cucuk ye.

suntikan muka

Ia akan bergantung pada kesihatan awak juga. Bahan-bahan dalam produk akan MEMULIHARA masalah yang awak ada dulu baru dia pergi MENGHIASKAN bahagian2 yang awak nak.

Samalah kan bila kita nak rumah cantik kenelah ‘buang’ yang kotor, ‘baiki’ yang rosak dan kemudian baru boeh ‘hias’ rumah….betul…betul??? Itu sebab ada yang kesannya seminggu, ada pula yang kesannya sebulan.

cara vivix bertindak

Awak pun mesti nak sihat dan cantik, betul tak? Kalau muka aje cantik, tapi selalu sakit, tak happy juga kan. So, konsisten dan bersabar ye awak-awak sekalian.

Untuk mencerahkan kulit wajah awak, silalah pilih set-set di bawah mengikut keperluan dan keinginan awak. Silakan.

set cerah

Kenapa perlu ambil vitamin2 ni…confirm boleh cerah ke??

testimoni cerah

Saya dulu pun macam awak2 jugak, takut nak ambil suplement sebab takut jadi lain. Lebih selamat guna yang sapu2 aje dah cerah. Eh eh…ye ke selamat? Kalau mengandungi bahan kimia, tambah pulak dengan kuantiti yang besar dalam satu2 produk, tetap jugak boleh merosakkan kulit, betul kan?

Saya dah study pasal vitamin Shaklee, dan saya yakin dengan kualiti semulajadinya. Produk Shaklee ni bukan amek limau, blend, then campur2 ye. Banyak kos yang dikeluarkan untuk melakukan kajian untuk SATU-SATU produk.

Anda juga boleh dapatkan konsultasi daripada saya secara percuma dan berterusan. Bukan saya je tau, dengan ahli keluarga besar Shaklee saya sekali turut sama membantu. We move together we do together then we feel toghether.

hubungi saya

3 thoughts on “Set Terlajak Putih Untuk Kecerahan Berganda Secara Semulajadi Dan Berkesan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *