Tips kurus dan kulit cantik dengan detoks

Detoks Parasit
=======================
Tau tak parasit hidup dalam benda hidup?
Sedar tak dalam badan kita penuh parasit? Terutama yang suka makan minum manis dan suka makan makanan segera.

Sebab…parasit atau cacing yang ada dalam badan kita ni suka makan makanan manis….tu sebab lagi banyak makan dan minum manis2 lagi kuat selera makan sebab yang nak makan tu cacing.

Pantang masa detox ni:
Gandum dan makanan yang berasaskannya.
Gula (ganti dgn stevia)
Makanan berproses (sos,kicap,vico, milo dll)

Tuuuu semuaaaa makanan cacing…

Makanan yang diperlukan untuk membunuh atau menghalau parasit ini adalah:

food get rid parasit

13-15 hribulan setiap bulan dalam bulan Islam ada disebut HARI PUTIH, hari yg sunat berpuasa dan hari itu bulan mengambang atau disebut full moon.

Itulah hari2 di mana cacing parasit ni paling aktif, berpindah dari satu bahagian ke bahagian lain badan untuk mengawan dan bertelur. Suke tak?? Eiyewwww

full moon

 

Salah satu penyebab penyakit ekzema susah nak pulih adalah disebabkan parasit yang ada dalam tubuh. Kalau dah cuba macam2 tapi ekzema tak hilang…detokslah.

Kalau dah cuba macam2 tapi tak kurus jugak detokslah.

Kalau dah amek itu ini tapi kulit tak cantik jugak detokslah.

Kita ada macam2 jenis detoks antaranya:

Detoks Usus

Detox parasit
Detox logam
Detox hati
Detox keseluruhan badan

Kalau detox ni susah nak buncit walaupun minum air kosong banyak (mencukupi ikut berat badan)…minum air manis banyak tu yang buat buncit. Ini pengalaman saya sendiri.

One thought on “Tips kurus dan kulit cantik dengan detoks

  • November 13, 2016 at 5:19 am
    Permalink

    The Types Of Fruits And Vegetables That Contain uncountable vitamin A – going to understand vegetables and fruits that contain uncountable vitamin A will help ourselves to be skilled to prefer the daily food acceptable and nourishing for the body. because the fruit behind orange contains a lot of carotenoid (a sort of sustenance A) than substitute fruit color. Vegetables were therefore. Vegetables like tawny contains a lot of vitamin A than inexperienced coloured vegetables. during this article can discuss a lot of all but the categories Of Fruits And Vegetables That Contain uncountable sustenance A:

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *