Tips Hidup Tenang Dengan Membaca – Think And Grow Rich

Buku ni best bagi yang nak besarkan hati dan luaskan cara fikir

Saya belum habis baca lagi tapi dah dapat coaching dan pergi ke seminar yang hampir sama dengan isi buku ni.

Even tajuknye ‘rich’ bukanlah penulis cerita bab bisnes dan nak kaya semata2…

Bagi yang pernah pergi seminar2 basic bisnes mesti tau apa isi buku ni dan lebih faham…yelah kalau asas pun tak betul macam mana nak grow kan..betul tak…

Nak bina bangunan tinggi pun yang lama asasnya…bila dah settle, nak naik batu-bata dinding tu sekejap je…

Buku ni buat saya tak boleh duduk diam…ditambah dengan bebelan mentor memang panasss jela…

Tapi series…life memang berubah…sebab bila hati besar…minda luas…isu2 yang biasanya nampk besar jadi kecil…so boleh handle dengan lebih tenang..

Hahaa…tersirat sangatkan….sesiapa rasa hidup die kusut..sesiapa rasa nak betul2 berbisnes…sesiapa rasa nak perbaiki diri dan hidup…bacalah buku ni…

Sebenarnya nak hidup dengan lebih baik memang kena ada ilmu…walaupun kita rasa masalah kita ni tak ada buku yang boleh selesaikan…percayalah kat atas bumi ni dah hidup dan mati berbillion manusia…masih ke kita rasa kita sahaja yang ada mslah, dan merasakan hanya kita sahaja mempunyai masalah lebih besar dari orang lain? Perbanyakkanlah ilmu agar kita mampu menyelesaikan apa jua situasi dengan tenang dan lebih baik.

Be positive…your life will be change…

durranipermata-com1

One thought on “Tips Hidup Tenang Dengan Membaca – Think And Grow Rich

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *