Bagaimana Shaklee Mampu Bertahan Selama 100 Dengan Multi Level Marketing MLM

Ada Apa Dengan Shaklee???

Saya dan kebanyakan pengedar yang menjalankan bisnes shaklee bermula dengan hanya menggunakan vitaminnya sahaja. Ada yang atas asbab masalah kulit, masalah saiz badan, masalah resdung dan macam-macam lagi. Setelah merasakan sendiri kesan positif, maka hati mula terpaut dan terus komitmen dengan bisnes agar kebaikannya dapat dikongsikan lagi kepada orang lain.

Saya pula masa tu mencari2 sesuatu yang boleh memudakan dri😁. Seharian urus rumah dan anak, rasa lemau jek badan😆.

Bila dah mula amalkan shaklee dalam kehidupan…dari vitamin, skin care, pencuci rumah, sabun basuh baju dan lain-lain….saya mula tertarik nak share kebaikan dan keberkesanan yang saya dapat.

Detik itulah saya mula sharing kebaikan shaklee dan belajar skill berniaga. Ditambah pula sistemnya yang mudah difahami dan sah.cropped-header-shaklee-copy1

Saya tak pasti MLM lain tapi kalau anda nak tahu…MLM yang diamalkan dlm shaklee diperkenalkan oleh Dr Forrest Shaklee agar manfaat, kebaikan dan kegunaan setiap produknya dapat disampaikan secara baik, personal dan disebar luas. Personal touch kata orang.

Inilah yang kami di shaklee lakukan. Kami coaching tentang nutrisi dan bisnes kepada downline, dan berikan cara penggunaan produk dengan betul kepada setiap pelanggan. Sehingga kebaikan kesihatan dapat disebar luas, bahasa mudahnya perkongsian dari mulut ke mulut.

multi level marketing mlm

Harga ahli pun sama je once u daftar. Tiada istilah upline dapat lebih murah…walaupun u beli 100 (modal banyak) atau 10 (modal ciput) sama je harga bagi setiap satu.

fikiran jutawan

I believe what I believe. Apa yang saya yakin, teruskn sharing dan terus beri manfaat pada insan lain.

durranipermata-com1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *